Zonnepanelen

Zonnepanelen verschaffen u stroom voor grofweg 50 procent van uw huidige energiekosten. Naar verwachting zullen de energieprijzen alleen maar stijgen. Een investering in zonnepanelen (ook wel pv-panelen genoemd) is daarom een verstandige keuze

Terugverdientijd zonnepanelen

Maar wat is de terugverdientijd precies?’ vraagt u zichzelf wellicht af. U heeft het antwoord inmiddels gevonden, want u bent op onze site!

M Jansen technische Montage kan u dit vertellen, in begrijpelijke taal. Verder adviseren we u graag over de investeringskosten van zonnepanelen, de materialen, vergunningen, subsidie en dergelijke, om u inzicht te verschaffen in de terugverdientijd en de besparing op energiekosten.

Voor particulier en bedrijf

Dakscan zonnepanelen

Als eerste onderdeel van ons advies maken we een scan. Inzicht begint namelijk altijd met kennis van de feiten, deze bieden u overzicht. En met een scan kunnen wij u dit overzicht geven. Onze scan zet de volgende zaken op een rij:

  • Uw huidige energieverbruik en CO2-uitstoot;
  • De bouwkundige mogelijkheden en beperkingen van uw pand;
  • De reducerende maatregelen die passen bij uw persoonlijke ambitie en situatie.

Zelf dakscan maken

Wanneer u liever eerst zelf onderzoek wilt doen, dan kunt u op www.zonatlas.nl zelf een dakscan maken. Zonatlas heeft in samenwerking met de gemeenten alle daken van Nederland geanalyseerd, dus ook voor uw dak kunt u zelf bekijken hoeveel zonne-energie u op kunt wekken. Via een eenvoudige rekenmodule ziet u snel wat de investering u oplevert.

Wanneer u besluit om zonnepanelen op uw dak te laten leggen, komen wij met plezier bij u langs voor een vrijblijvende opname. We bekijken dan de situatie van uw pand en bespreken de mogelijkheden. Naar aanleiding van deze opname sturen we een vrijblijvende offerte op maat.

We gaan hierbij zorgvuldig te werk. U krijgt eerlijk advies, ook als er kritische punten zijn. U weet voorafgaand aan uw definitieve beslissing precies wat u kunt verwachten. Zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen