Verlichting

Wij leveren en monteren verlichtingsarmaturen voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Denk hierbij aan verlichting voor in uw woning waar sfeer en design centraal staan. Mooie verlichting is immers de “finishing touch” van uw woning!

Voor horeca en winkels hebben we al veel mooie projecten mogen maken zoals spanningsrailen, industriële goten met armaturen erin en erop en inbouw en opbouw armaturen. Informeer voor mooie ideeën we denken graag met u mee voor een prachtig resultaat!

Industriële verlichting is 1 van onze specialiteiten! Van punt verlichting tot led lijn verlichting met prachtige DALI sturing, iets wat we heel graag aan u willen presenteren .

Voor de verlichting in uw kantoor- of bedrijfspand houden wij rekening met zowel lichtopbrengst als energiebesparing. Maar natuurlijk ook met uitstraling!

Wij vinden het dan ook belangrijk een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Zo werken wij aan energiebesparingen (tot wel 80%!) door toepassing van led verlichting, dali sturing en aanwezigheidsmelders.

Voor particulier , winkel , horeca of bedrijfspand !!

Na de zakelijke markt maakt nu ook de particuliere markt gebruik van de talloze oplossingen voor duurzame energie. Geniet in uw eigen woning van optimale verlichting afgestemd op uw wensen, van schakeling via schakelaar tot een domotica sturing .

Voor advies betreft duurzame en energiezuinige verlichting of voor het  het maken van een verlichtingsplan zijn wij u graag van dienst.