✓ Inspecties en keuringen

✓ Ontwerp en realisatie

✓ Concurrerende prijzen

Voor een SCIOS Scope 10 inspectie neemt u contact op met de experts van M Jansen Technische Montage uit Bergen op Zoom. Onze SCIOS Scope 10 bevoegde inspecteurs voeren een inspectie van uw elektrische installaties uit volgens de juiste richtlijnen. Zo voorkomt u brand in uw elektrische installaties.

Ik wil een persoonlijk lichtplan

Waarom een SCIOS Scope 10 inspectie laten doen?

Wanneer een inspecteur uw installaties bekijkt, werkt hij volgens de richtlijnen van NTA 8220. Deze is geen vervanging van richtlijnen die  nodig zijn voor de NEN 3140-keuring, maar richt zich specifiek op het detecteren van brandrisico’s in uw elektrische installatie of de apparatuur die hierop is aangesloten. Net als bij alle keuringen is het verstandig om deze periodiek te laten uitvoeren. Onze expert beoordeelt uw elektrische installaties en bekijkt de kwaliteit van uw meterkast. Indien noodzakelijk kunnen wij uw meterkast vervangen. Aan de hand van deze metingen wordt een rapport opgesteld over de aangetroffen risicovolle installaties. Dit rapport gebruikt u vervolgens bij uw verzekeringsadviseur.

lichtplan
lichtplan

Maak een afspraak

Neem contact op met M Jansen Technische Montage uit Bergen op Zoom voor een SCIOS Scope 10 inspectie van uw elektrotechniek. Via ons contactformulier stelt u al uw vragen over de scope inspectie, maar u kunt ons ook bellen op +31 (0)16 425 20 05 of mailen via info@jansen-elektra.nl.

© Copyright - Jansen Elektra B.V.