NEN 3140 inspecties

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers, en dus is het belangrijk om periodieke keuringen te laten uitvoeren. Zo hebt u de verplichting de elektrische installaties in uw bedrijf periodiek te laten inspecteren en/of te keuren. M Jansen Technische Montage zorgt ervoor dat dit proces goed verloopt voor uw bedrijf. Zo kunnen u en uw werknemers veilig de werkvloer op.

Periodieke keuringen voor uw elektrische veiligheid

De norm NEN 3140 bevat de Nederlandse eisen met betrekking tot elektrische veiligheid en elektrotechniek. Werkgevers zijn vanuit de Arbowet verplicht deze normen te implementeren. In de praktijk betekent dit dat u uw elektrische installatie regelmatig moet laten inspecteren. De frequentie van deze periodieke keuringen wordt bepaald aan de hand van de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E).

Gespecialiseerd en efficiënt

M Jansen Technische Montage uit Bergen op Zoom is gespecialiseerd in periodieke keuringen volgens NEN 3140 en beschikt over ruime expertise in dit specifieke vakgebied. Bovendien staan we bekend om onze zeer efficiënte aanpak, die ons in staat stelt de inspectie snel en grondig uit te voeren. Zo heeft u maximaal resultaat bij een minimale inbreuk op uw bedrijfsprocessen. De periodieke keuringen omvatten zowel gedetailleerde visuele controles als nauwkeurige elektrische metingen. De resultaten worden gepresenteerd in een overzichtelijk, gestandaardiseerd rapport met alle gegevens, waaronder eventuele geconstateerde gebreken en aanbevelingen. Met dit document kunt u ook uw NEN 3140-onderhoud aantonen bij Arbeidsinspectie en uw verzekering.

Plan uw keuring in

Neem contact op met onze experts in Bergen op Zoom voor uw periodieke keuringen volgens NEN 3140 Hiervoor vult u ons contactformulier in, of belt u ons op +31 (0)16 425 20 05. U kunt ons ook e-mailen op info@jansen-elektra.nl. Wij zijn ook uw partner voor andere zaken omtrent veiligheid en elektriciteit, zoals het installeren van een alarm. Ook voor het vervangen van uw meterkast zijn wij uw partner.