✓ Inspecties en keuringen

✓ Ontwerp en realisatie

✓ Concurrerende prijzen

Laat uw meterkast vervangen door ervaren elektriciens. Bij M Jansen Technische Montage bent u in goede handen voor het ontwerpen, samenstellen, plaatsen of vervangen van uw meterkast, hoofdverdeelkast, onderverdeelkasten of trafostations. Dankzij onze expertise heeft u snel een nieuwe en veilige meterkast.

Ik wil een persoonlijk lichtplan

Laat uw meterkast vervangen door experts

M Jansen Technische Montage uit Bergen op Zoom heeft de beste elektriciens in huis om uw meterkast te vervangen. De meterkast is de ruimte waar de groepenkast zich bevindt, maar in de volksmond wordt de groepenkast meterkast genoemd. De groepenkast is het onderdeel in uw meterkast dat als verdeelkast functioneert voor uw bedrijf of woning. Wanneer uw groepenkast, of meterkast, niet meer goed functioneert of versleten is, is het belangrijk en veilig om deze te laten vervangen. Onze elektriciens houden hierbij rekening met de juiste NEN-voorwaarden. Deze keuring is voor woonhuizen NEN 2768 en voor bedrijven een NEN 3140 keuring, die u ook bij ons kunt laten inspecteren. Ook voor een scope-inspectie van uw elektra kunt u bij ons terecht.

lichtplan
lichtplan

Kies voor onze expertise voor uw nieuwe meterkast

Onze elektriciens  uit Bergen op Zoom staan klaar voor uw nieuwe meterkast. Bekijk ons portfolio voor ons werk met verdeelkasten. Via het contactformulier stelt u al uw vragen over onze meterkasten, montagewerkzaamheden en kosten. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)16 425 20 05 of mailen via info@jansen-elektra.nl.

© Copyright - Jansen Elektra B.V.