✓ Inspecties en keuringen

✓ Ontwerp en realisatie

✓ Concurrerende prijzen

Wij helpen u bij een lichtplan ontwerpen voor uw ruimte. Kies voor een ervaren en betrouwbare elektricien om uw licht efficiënt en sfeervol in te delen. M Jansen Technische Montage uit Bergen op Zoom zorgt ervoor dat u een uitstekende indeling van de lampen in uw huis heeft. Met een goed lichtplan installeren wij de lampen op de juiste plek.

Ik wil een persoonlijk lichtplan

Waar moet u aan denken bij het ontwerpen van een lichtplan?

Bij het ontwerpen van een lichtplan kijken we met u naar het doel van de ruimte. Heeft u snel veel licht nodig? Of is juist een intiemere sfeer gewenst, waardoor een warm en zacht licht meer wenselijk is? Wij bekijken of de lichtcirkels van uw verlichting overlap hebben met elkaar, zodat het licht evenwichtig over de ruimte wordt verdeeld. Hierbij kijken we eveneens naar de beste lampen voor uw doel en kijken we waar dimmers wenselijk zijn. Wanneer we een lichtplan ontwerpen zorgen we dat deze compatibel is met uw (toekomstige) domotica-installatie.

lichtplan
lichtplan

Maak een plan met ons

De elektriciens van M Jansen Technische Montage uit Bergen op Zoom staat klaar voor uw lichtplan. Vul op ons contactformulier uw wensen in, of bel ons op +31 (0)16 425 20 05. U kunt ons ook e-mailen op info@jansen-elektra.nl. Of het nu om uw woning gaat of uw bedrijfspand, een lichtplan is altijd een goed idee. Wij zorgen ervoor dat u mooie verlichting op de juiste plaats heeft. Op zoek naar een baan in de elektro? Bekijk onze vacatures.

© Copyright - Jansen Elektra B.V.