✓ Inspecties en keuringen

✓ Ontwerp en realisatie

✓ Concurrerende prijzen

Wilt u een domotica installatie in uw woning, kantoor of klein bedrijf? De elektriciens van M Jansen Technische Montage staat voor u klaar in Bergen om Zoom. Wij automatiseren de processen en handelingen in uw ruimte, waardoor u geniet van meer gemak. Kies voor onze experts voor uw domotica.

Ik wil een persoonlijk lichtplan

Waar kunt u aan denken bij een domotica-installatie?

Een domotica installatie is breed inzetbaar en geheel naar uw wensen worden geïnstalleerd. Uw bedient de domitica met uw smartphone of met een apart paneel (deze wordt doorgaans gemonteerd aan de muur) en vervolgens zet u de elektronica in uw ruimte in werking. Hierbij kunt u denken aan het aan- en uitzetten van de verlichting of het inschakelen van de verwarming.  Voor bedrijven is het geschikt voor het aanzetten van de beveiliging van uw pand. Op deze manier is uw huis altijd warm en staat de alarminstallatie altijd aan wanneer u dat wilt.

lichtplan
lichtplan

Maak een afspraak voor uw domotica

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die domotica biedt? De experts van M Jansen Technische Montage staan in Bergen op Zoom klaar om u te voorzien van een domotica-installatie. Vraag een offerte aan of stel uw vragen via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op +31 (0)16 425 20 05. U kunt ons ook e-mailen op info@jansen-elektra.nl. Wij kijken ernaar uit u tot dienst te zijn.

© Copyright - Jansen Elektra B.V.