Data & communicatie

Zoekt u een deskundig installatiebedrijf voor grote of kleine datanetwerken en glasvezelnetwerken ? Wij verzorgen uw netwerk door toepassing van producten volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van data communicatie.

Zowel bekabelde als draadloze netwerken of een combinatie van beide. Zo flexibel en veelzijdig als u het maar wilt of nodig heeft.

Gecertificeerd netwerk

Bij de aanleg van datanetwerken werken onze monteurs alleen met kwaliteitscomponenten en -bekabeling, zodat u verzekerd bent van een goed werkend netwerk. Na de aanleg meten we alle aansluitingen van uw  netwerk. Indien gewenst leveren we uw netwerk gecertificeerd op. Voor deze certificatie gebruiken wij onze eigen meetapparatuur, dat is bijzonder, want lang niet elke organisatie beschikt over deze meetapparatuur.

Betrouwbaar

Onze ambities bij het bekabelen, aanleggen en installeren van datanetwerken zijn:

  • Betrouwbare en goed werkende datanetwerken.
  • Kostenbesparingen realiseren door innovatieve en duurzame techniek.
  • Toekomstgericht ontwerpen, zodat uw datanetwerk ondanks allerlei nieuwe ontwikkelingen jarenlang mee kan.

We installeren onder meer datanetwerken en glasvezelnetwerken voor:

  • Utiliteitsbouw
  • Woningbouw
  • Industriële bouw

Renovatie project incl nieuwe glasvezeltraject door het hele gebouw. Totaal aantal geplaatste patchkasten 5

Oude situatie

Nieuwe situatie

Nieuwe situatie

‘Zonder netwerk geen werk’

De data en communicatie installatie is de rode draad in uw organisatie. Zoekt u een deskundig installatiebedrijf voor het aanleggen van een data/glasvezel netwerk? M Jansen technische Montage kan een data en communicatie netwerk voor u ontwerpen , aanleggen, uitbreiden, doormeten of certificeren.