Inbraakbeveiliging

Alarmsysteem als inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging bezorgt u een veilig en prettig gevoel. Wanneer een man voor zijn werk een paar dagen weg is, kan hij zijn vrouw en kinderen bijvoorbeeld met een gerust hart achterlaten.

Ondernemers kunnen na het activeren van het alarm relaxed naar huis, in de wetenschap dat hun zaak in veilige handen is. Een beveiligd bedrijfspand is goed voor de continuïteit van de organisatie en voor het personeel. Al deze voorbeelden schetsen het belang van beveiliging en waarom het verstandig is om hier geen sluitpost van te maken.

M Jansen Technische Montage  is een gespecialiseerde en deskundige installateur van betrouwbare alarminstallaties. Wanneer u uw beveiliging door ons laat installeren kunt u rekenen op:

  • Een vakkundige installatie door beveiligingsspecialisten.
  • Keuze uit een bekabeld of draadloos systeem.
  • Grenzeloze mogelijkheden m.b.t. de alarmzones. U kunt elke ruimte desgewenst afzonderlijk inschakelen, zodat u ook alarmvrije zones kunt creëren, hetgeen prettig is als u ’s avonds op het kantoor wilt werken, maar de werkplaats of winkel onder alarm wilt zetten. De ingestelde zones zijn achteraf altijd aan te passen.
  • Een beveiligingssysteem dat 24 uur/dag is aangesloten op de meldkamer.
  • Hulp bij storingen.

‘Een goed alarmsysteem is als een goed slaapmutsje’