CCTV installaties

Camerabeveiliging geeft u de extra ogen 

Camerasystemen hebben niet alleen een registrerende functie, maar ook een preventieve: wie beseft dat hij gefilmd wordt, zal zich minder snel misdragen. Camera’s bieden veel mogelijkheden bij toegangscontrole en terreinbewaking. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes kunnen wij een compleet beveiligingsconcept voor u ontwerpen, installeren en vervolgens onderhouden.

Voorbeeld camerabeveiliging

Om u een idee te geven van de mogelijkheden beschrijven we een camerasysteem in en buiten pand bij 1 van onze klanten. Deze camera’s worden aangestuurd door verschillende sensoren waarmee wij ook  schrikverlichting aansturen. De camera’s reageren op beweging: als er beweging is buiten het beeld dat op dat moment actief is, draait de camera. Alle camerabeelden worden tegelijkertijd opgenomen. Om beelden van goede kwaliteit te krijgen hebben we de camerabeveiliging gekoppeld aan het inbraaksignaleringssysteem en de verlichting. Zodra er onraad is, gaat er extra verlichting aan.

Het ontwerpen van een goede camerabeveiliging is specialistenwerk. U wilt de juiste beelden opnemen, u wilt gemakkelijk beelden terug kunnen vinden. Wij hebben veel ervaring met complexe systemen, vraagt u ons eens om advies.

Locaties waar we installaties plaatsen :

  • Woningen
  • Distributie centrums
  • Casino’s
  • Winkels
  • Horeca